Undgå at dit hår bliver ødelagt med hårolie

Sommeren er for døren, og det betyder, at rigtig mange danskere nyder sol, sommer og stranden. Men det betyder også, at du skal passe på dig selv, din hud og dit hår. Ligesom din hud kan blive slemt skoldet, så er det også vigtigt, at du passer på dit hår, da det i værste fald kan blive rigtig tørt og spalte eller i værste tilfælde helt knække af. Derfor kan det være en god ide at investere nogle penge i gode produkter, der kan være med at fugte og pleje dit hår bedst muligt.

 

Skærm dit hår mod UV-strålerne
Du tænker måske, at solen i Danmark ikke kan være så slem, fordi det ikke føles så varmt. Men der tager rigtig mennesker fejl. Selvom solen ikke skinner for fuldt flor, og du ikke kan mærke solens brændende stråler, så er du altid i risiko for at blive udsat for de farlige UV-stråler. Det er netop disse stråler, der gør, at du bliver brun – eller måske endda rød, men det er også UV-strålerne, der kan skade dit hår – helt uden du ved det. Styrk dit hår med god hårpleje her.

 

Beskyt dit hår med god hårpleje

Er du bekymret for dit hår, eller vil du bare gerne passe på det, så det ikke spalter eller knækker, så vil det være en god ide at købe noget olie, som kan holde håret og dets fibre fugtige, og som ikke tillader solen at tørre dine spidser ud. Med et produkt som arganolie eller Moroccanoil vil dit hår altid se glansfuldt og friskt ud. Det vil det, fordi olien giver dit hår fugt og pleje, når du opholder dig ude i solen. Også selvom det ikke er solsæson, så kan det være en god ide at pleje dit hår, så det vil vokse hurtigere og se mere sundt ud.

Sådan plejer du dit hår i hverdagen

Er det ikke sommer og høj sol, kræver det ikke lige så meget af dig, som det kunne. Alligevel er det vigtigt at huske på, at det stadig er vigtigt, at du plejer dit hår. Det kan du blandt andet gøre ved at bruge balsam eller shampoo, som ikke har skadelige stoffer i sig. Organiske indholdstoffer er det bedste for dit hår, men det kan være dyrt og svært at få fat på. Alternativt kan det være en ide at købe en god balsam i høj kvalitet, der indkapsler dit hårs fibre og giver det pleje.