Tre årsager til at læse e-bøger på Kindle

Der er ikke noget bedre end at sætte sig med en god bog – i hvert fald ikke for mig. Med den moderne tidsalder er de gamle, trykte bøger ved at være ude, og det nye er såkaldte e-bøger; altså elektroniske bøger, der er læsbare på din computer, tablet eller smartphone. I sin tid, da e-bøger kom frem, læste jeg på min smartphone. Og her var det svært at opleve alle fordelene ved e-bølger. Det var en skam, at man skulle sidde med så lille en skærm, og det ødelagde faktisk lidt følelsen af at sidde med en god bog for mig. 

 

 

Derfor kan jeg i høj grad anbefale dig at få fat i en Kindle. Hvis du ikke ved, hvad det er, så lad mig forklare dig det her. Det er en form for tablet udviklet af Amazon, som udelukkende er udviklet til at forene fordele ved en e-bog med en fysisk bog. Det er altså en tablet, som er udviklet til at læse e-bøger på. På den måde får du fornemmelsen af at sidde med en “rigtig” bog samtidig med, at du oplever alle fordelene ved at have din bog elektronisk. Fordelene ved elektroniske bøger er bl.a. den hurtige leveringstid, når du bestiller online, den reduktion i papirspild, samt at du aldrig “glemmer” en bog; du kan have tusindevis af bøger med, når du skal afsted, fordi de alle blot ligger gemt i din app. Hvis du vil vide mere om, hvordan denne Kindle fungerer, og hvor du måske kan købe en, så er der flere kilder, jeg kan anbefale dig at læse med på. Men jeg vil her give dig min bedste kilde, som jeg selv henter enormt meget inspiration ved. Den kan du finde ved at læse mere her: https://politikenbooks.dk/

 

Du ønskes en rigtig god læselyst med din Kindle.