Stort udvalg af gør-det-selv-videoovervågning til billige priser hos DK Kamera

Hos Dkkammera.dk er de specialister i videoovervågning, og i sortimentet finder du et stort udvalg af billige gør-det-selv-videoovervågningskameraer i høj kvalitet. Du kan vælge mellem tre forskellige typer af videoovervågningskameraer i webshoppen: Analog, AHD eller Wifi trådløst kamera. Før du køber et overvågningskamera, er det derfor en god idé at få afklaret, hvad dine behov for overvågning i din virksomhed eller privatbolig er.

Nem installation og styring via app

Med Wifi trådløst overvågningskamera slipper du for at skulle trække kabler, og overvågningskameraet tager superskarpe billeder i HD-kvalitet. Du finder eksempelvis et godt tilbud på et Plug-n-Play trådløst wifi IP kamera til indendørs overvågning, som er supernemt at installere. Overvågningskameraet kan optage ved bevægelse, og det har en motoriseret fjernstyringsfunktion. Du kan nemt koble overvågningskameraet til dit lokale netværk, og via en app kan du styre og følge med i alt, hvad der sker i din bolig eller virksomhed, når du ikke er til stede. Med et Bullet overvågningskamera fra Suneyes får du et hærværkssikret trådløst IP kamera, som også er vind- og vandtæt. Denne type overvågningskamera kan både optage ved bevægelse og har op til 25 meter nattesyn, og det egner sig rigtig godt til både at hænge uden for en virksomhed eller privatboligen. Har du brug for et effektivt og hærværkssikret overvågningskamera til udendørs eller indendørs brug, som er billigere end et wifi trådløst IP kamera, så er et kuppelformet Nexus AHD overvågningskamera et rigtig godt valg. AHD betyder Analog HD, og det vil sige, at kameraet kun fungerer i samspil med en harddiskoptager, men at det samtidig tager billeder i HD-kvalitet. Med denne type kamera kan du overvåge store områder med blot et enkelt kamera.

Professionel vejledning og hurtig levering

Uanset hvilken type overvågningskamera du har brug for, så kan du altid få professionel vejledning hos DK Kamera, hvor du også finder en guide til valg af overvågningskamera. Har du brug for mere end ét overvågningskamera, så er det muligt at købe pakker med flere overvågningskameraer. Leveringen sker hurtigt i løbet af et par dage, og hvis du handler for mere end 999 kr., så er fragten gratis.