Store bøger, der intet fylder

Jeg havde ikke troet det, men jeg er gået over til e-bøger. Det er smart som intet andet. Alle de fysisk store bøger fylder lige pludselig ingenting. Mit bibliotek er et sted online med fri adgang alle steder. Jeg har altid adgang til dem alle sammen. Jeg kan endda have dem med i lommen. Det er rigtig smart, og lige her hylder jeg teknologien rigtig meget.

Jeg kan lide at lære

Der er bøger, der er til for at underholde, og så er der bøger, der er til for at lære os noget om det, der er sket en gang. Alt efter humør er jeg til begge dele. For tiden er det de to spændende bøger om Blekingegadebanden. Mursten, hvis du ser dem i en forretning. Det er ikke bøger, du tager med i toget. Med mindre det er som e-bøger.

Det er bøger, jeg bruger tid på at læse i, for det er en spændende historie. En rigtig grum historie, men en vigtig historie her i landet. De er desuden rigtig velskrevne, så de er virkelig værd at læse, hvis du ikke kender dem i forvejen. Og i elektronisk form, så kan du læse dem alle steder, lige når det passer dig.

Det er nemt og hurtigt

Jeg har selvfølgelig også et fast sted, jeg køber mine bøger. Det er let og hurtigt, og der er det største udvalg. Derfor handler jeg kun der. Der er nemlig mange steder, du kan finde e-bøger efterhånden, men ikke et sted, der er så godt som dette. Det er jeg helt sikker på.

Men prøv en e-bog. Også hvis du som jeg var lidt skeptisk. Du kan kun blive lige så positivt overrasket som jeg. Der er så mange titler til rådighed, det er nemt, og du vil aldrig løbe tør for læsestof igen.