Øl og gode stunder

Jeg blev pensionist for et par år siden, og allerede få måneder senere var jeg ved at blive rastløs, for der var yderligere to år, til min kone kunne følge mig på pensionistfronten. Men så kom mine fire børn med et forslag: Hvorfor ikke lave en bar, hvor jeg kunne holde lidt åbent og brygge min egen øl. Jeg havde jo så mange gange joket med, at jeg gerne ville stikke af til Caribien og åbne en strandbar.

Det er bare at komme i gang

Jeg gik i gang med at læse om ølbrygning, men kom til at stå med flere spørgsmål end svar. Ved et tilfælde kom jeg ind på en blog, hvor jeg kunne læse alt det, som andre havde gjort, og hvordan de kunne hjælpe hinanden.

De henviste til en forhandler kaldet https://www.hjemmebryggeren.dk/, hvor jeg kunne få alt det, som jeg skulle bruge. Efter at have kigget på markedet, tog jeg en snak med deres kundeservice. Derefter var jeg solgt – det var dem, som skulle levere både udstyr og råvarer til min ølbrygning.

Jeg placerede en ordre på det, som de kaldte en starterpakke, hos deres kundeservice, og så skulle jeg bare vente.

En stor passion

Jeg var noget overrasket over, at de var så passionerede omkring ølbrygningen, men det gjorde, at der blev tændt en ild i mig. Jeg var noget utålmodig, men heldigvis kom det, jeg havde bestilt, allerede efter nogle få arbejdsdage, så jeg kunne komme hurtigt i gang.

Jeg har få gange prøvet at handle hos andre, men det stoppede jeg med, for jeg har ikke fundet nogen, som kan levere så hurtigt til den pris og i en kvalitet, som dem jeg startede med at handle hos.

Jeg har fundet stor inspiration og glæde i både råvarerne og de remedier, som de leverede. Desuden er deres kundeservice altid klar med råd og vejledning, og den blog, de bestrider, er fuld af gode artikler.