Klassisk og forfriskende

Når jeg skal stresse ned, så er det ofte, at det sker med en klassisk sort te. Det er som om, det lader mig slippe tankerne og stressen fra hverdagen, og det putter hverdagens jag bag mig i en periode, hvor jeg bare kan være mig selv.

At finde teen

Men det er ikke let at få en rigtig god sort te. Der er mange, som tilbyder det, men at finde nogen, som faktisk også har det i en kvalitet, som er god, er ikke så let, som det lyder.

Jeg fik i flere år sendt min te fra England, og det kunne tage lang tid at få det leveret, så det var ofte, at jeg måtte ty til andre og dårligere tesorter fra lokale supermarkeder.

Ved et tilfælde kom jeg til at snakke om te med en kollega, og han fortalte mig, at hans kone handlede med en tehandel i Danmark, og hun var meget tilfreds, og som han jokede med, så var det sjældent noget, som hun var.

Nu køber jeg den online

Han skrev til hende og fik navnet på firmaet, og jeg tjekkede det i min frokostpause. Det var en stor overraskelse, og der var virkelig noget at vælge imellem. Deres udvalg var så stort, at jeg først blev lidt målløs.

Men jeg fik hurtigt vænnet mig til det store udvalg og de gode priser, så når jeg i dag skal bestille en sort te, så skal det ikke ske andre steder, for nu får jeg det leveret hurtigt. Jeg får desuden en kvalitet, som jeg har ledt efter længe, og det er hver gang, det er sådan, og er der noget, som jeg er i tvivl om, så står kundeservice klar med et smil for at sikre, at det hele glider, som var det smurt i olie.

Det er bestemt en fordel for os, som drikker te, at vi kan købe alt samlet ét sted.