Kamille er min favorit

Om det er til at behandle en forkølelse med eller bare til at drikke, så har jeg altid været rigtig glad for kamillete. Det er måske ikke en klassisk te, for den er lavet af kamilleplanter og ikke tebuske, men for mig hører den bestemt til den kategori, der hedder te, og det er en drik, jeg ikke kan være foruden.

Mange andre formål end bare en te

Udover at smage herligt så er der rigtig mange andre formål, du kan bruge kamille til. Et udtræk af kamille er helt perfekt, hvis du får lidt betændelse i øjnene, og der bruger jeg den både til mig selv og til mine hunde. Den ene graver i alt, og så er det nødvendigt at rense det ordenligt, så det ikke udvikler sig.

Der er også mange cremer og sæber, der indeholder kamille, for det er også godt for huden. Ikke noget, jeg laver selv, men det er lækkert med det, man kan købe. Ja jeg har endda læst et sted, at man skulle kunne farve sit hår et par toner lysere med en kraftig kamillete. Heller ikke noget, jeg har prøvet, men det kan kun være sundere for dig at give håret en hårfarvning og afblegning på den måde.

Jeg foretrækker den desuden økologisk

Ikke kun fordi, jeg drikker den, men også da jeg bruger den til at rense øjne i, så er det vigtigt for mig, at min kamillete er økologisk. For alt det, vi indtager i hverdagen, og det, vi kommer på kroppen og i dette tilfælde også i øjnene, så er økologi det eneste rigtige.

Jeg køber derfor kun økologisk te, og den kamillete, jeg foretrækker, den køber jeg online. For mig skyldes det, at jeg altid får den samme gode kvalitet fra dette tehus, og da priserne samtidig er gode, så får jeg alt det, jeg ønsker mig, på ét sted.