Inspiration og tips til et flottere skæg – find det på nettet

Jeg rejser rigtig meget med mit arbejde, og det betyder, at det ofte sker, at jeg ikke kan overnatte i min egen seng. Derfor skal jeg altid overveje, hvad jeg har brug for at have med, så det ikke fylder for meget. Der skal være plads til så meget andet nemlig. Er du en rigtig mand med et “rigtigt” skæg, kender du sikkert til de mange remedier, som følger med – hvis ikke kan jeg i høj grad anbefale en blog som http://grooming-men.dk, som omhandler alt fra skægpleje til hårfarve. 

Skægolien er der altid plads til

Det eneste krav til mit arbejde er som sådan, at jeg er præsentabel. Derfor kan jeg sagtens have fuldskæg, så længe det er velplejet. Det er det, kan jeg love dig. Jeg gør rigtig meget ud af at holde det, trimme det og pleje det behørigt. Noget af det, jeg aldrig løber tør for, det er skægolie, som ikke kun plejer de mere hårde og stride hår, men som også plejer huden indenunder. Fordelen ved skægolie er, at det er drøjt i brug, så selvom flaskerne synes små, så er der rigeligt i dem. De fylder derfor ikke det helt store, og der er altid plads til mindst en, når jeg er på arbejde. 

Find inspiration og produkter på nettet

Jeg anbefalede tidligere grooming-men.dk, og der er al mulig grund til at slå et slag for folkene bag denne fine blog. Her får du alt fra gode råd omkring pleje af dit skæg til valg af produkter og forhandlere. Jeg fandt faktisk mine foretrukne forhandler på bloggen – nemlig hair4all.dk. De leverer nemlig med GLS, så jeg kan få leveret hjemme eller på arbejde. Det er så praktisk for mig, når jeg er på farten, og samtidig er der gratis levering ved køb over 500 kr. Eller også henter jeg i Odense, hvis jeg alligevel er i nærheden med arbejdet. På den måde er jeg sikker på, at mit skæg altid er smukt og velplejet, og det er noget der virker hos alle vores kunder. Jeg deler gerne ud af mine erfaringer med skæg og fortæller om plejen og hvor jeg køber mine produkter – det meste har jeg læst om på grooming-men.dk, så det er ikke nogen hemmelighed. Jeg håber, at der kommer mange smukke skæg ud af det i hele landet. Hop ind på bloggen og bliv klogere – jeg tør næsten godt garantere, at du ikke kommer til at fortryde det!