Godt de kom hurtigt

jeg er virkelig en klovn, og forleden kom jeg til at skrue på vandhanen, så jeg ikke kunne få den op igen, og den kunne ikke stå og løbe hele tiden. Det både koster for meget og er spild af ressourcer. Så jeg skulle bruge en blikkenslager. Det skulle dog vise sig at være sværere end jeg troede.

Kontaktede en del

Jeg ringede til 5 stykker, og alle havde de for travlt, svarede ikke eller var direkte ubehøvlede. Derfor ringede jeg til min far, og han gav mig et nummer til en, som nok kunne hjælpe. Tonen hos dem var en hel anden, de var venlige, og de lovede, de ville sende en, som kunne kigge på det med det samme.

Jeg havde læseferie, så det passede mig fint, for jeg kunne sætte mig på altanen og få læst, indtil de kom. Der gik dog ikke længe, så ringede det på døren, og der stod en blikkenslager.

Det tog ham 3 minutter, så var det problem klaret, og det kostede intet i forhold til, at det var et akutproblem. Meget imponerende og en utrolig venlig betjening, som de giver. Når jeg i fremtiden skal bruge en blikkenslager, så ved jeg med sikkerhed godt, hvor jeg ringer hen, og det er hos dem, som gav mig så god en behandling og til en rigtig god pris.

Dem anbefaler jeg

Det hele har virket upåklageligt, og jeg har allerede anbefalet firmaet til min nabo og til et par veninder, som skulle bruge en blikkenslager, og de har været lige så tilfredse, som jeg er, så det var ikke en enlig svale. Nej de levere åbenbart på det niveau alle steder, hvor de kommer ud. Det er noget, som mange andre kunne lære meget af og burde lære, for de risikerer at få et dårligt ry på den anden måde.