Gode fordele med ebøger fra Riidr

Der er mange gode grunde til at foretrække ebøger og lydbøger, som kan downloades fra nettet og gemmes på smartphone, tablet eller computer – også selvom man er en af de traditionelle læseheste, som mange gange er faldet i søvn med en bog over hovedet, og som ynder at samle bøger til bunke. På et vist tidspunkt løber man måske tør for reolplads – man flytter til noget mindre, for eksempel fra hus til lejlighed – eller man har langt til boghandleren eller det nærmeste bibliotek. Her er ebøger og lydbøger fra Riidr noget nemmere at have med at gøre – og knap så pladskrævende. Ebøger fra Riidr kan læses på såvel computer som tablet (for eksempel Kindle) eller smartphone, de optager ikke kostbare hyldemetre i din reol, de samler ikke støv, og de er altid lige ved hånden, når du har brug for at læse en god bog. Du kan tilmed have gang i flere forskellige bøger ad gangen uden at skulle tænke på, at de ligger og flyder rundt omkring – de ligger bare til umiddelbar afbenyttelse i din mobile enhed!

 

Netop det sidste er utroligt smart, hvis du er typen der rejser meget, og samtidig er en bogorm, som sluger mere end 2-3 bøger på en uge. I stedet for at have fysiske bøger til at ligge og fylde i tasken, kan du nu medbringe hele dit bibliotek på din mobiletelefon eller din tablet! Du undgår samtidig at skulle betale bibliotekets helt horrible dummebøder, når du kommer til at aflevere en bog for sent, fordi du bare ikke kunne give slip på den. Med en konto hos Riidr har du adgang til dine bøger lige så længe og så tit, som du ønsker dig!

 

På bloggen kan du læse om folk, som ellers har elsket deres fysiske bøger, og altid forsvoret at skulle læse så meget som én eneste bog på en skærm. Læs for eksempel om bog afficionadoen, som mistede hele sin bogsamling, da huset brændte ned til grunden, og hernæst valgte at genanskaffe den i elektronisk form som ebøger fra Riidr. Eller kvinden, hvis mor flyttede på plejehjem, og ikke kunne have sine mange elskede bøger med, men til gengæld fik stor glæde af den kindle, datteren anskaffede til hende – og samtidig ikke skulle anstrenge sig ved at holde en tung bog i de trætte, gigtplagede hænder.

 

Klik ind på bloggen og læs mere om de mange muligheder med ebøger og lydbøger fra Riidr