Endelig fik vi råd

Vi har i mange år levet med, at vi havde åbent indtil vores soveværelse, men sådan er det jo, når man køber hus, der er ikke råd til det hele, og noget må bare vente lidt. Sådan har det været for os med de franske døre indtil soveværelset, men det er måske også lidt heldigt, for det har givet os noget tid til at lede efter dørene, hvilket har gjort, at vi er faldet over en hjemmeside, hvor vi kunne få lige de franske døre, som vi leder efter og til en pris, hvor en sparsommelig mand som jeg smiler stort, selvom der er en regning, som skal betales.

Smukke løsninger til hjemmet

Vi fandt hjemmesiden ved et tilfælde, og det første, vi så, var det enorme udvalg, de havde, og dernæst de utrolig gode priser, som de havde. Vi var så heldige, at de havde flere modeller som tiltalte os, så vi måtte tage en snak med deres kundeservice, og der fik vi den bedste service, som vi kan forestille os. De var så gode til at vejlede os, så vi fik de helt rigtige franske døre.

Vi fik bestilt dørene, og så var der kun tilbage at vente på, de kom frem, men vi kom ikke til at vente specielt længe, for der gik ikke mange arbejdsdage, før vi fik leveret de franske døre, vi havde bestilt, og vi kunne ved selvsyn se, at det heller ikke var kvaliteten, de var gået på kompromis med.

Helt som de skal være

Dørene passede perfekt, og vi har været utrolig glade for endelig at få nogle døre ind til soveværelset. Det giver lidt mere privatliv..

Vi skal til næste år have nye døre i resten af huset, og vi ved godt, hvor vi skal lede efter dem, for hvor skal vi ellers få kvalitet, god service, hurtig levering og det hele til gode priser?