En moderne fortolkning

Min datter bliver student til sommer. For mig en stor begivenhed, og jeg vil gerne give hende noget, hun kan have resten af livet. Som et minde om dagen og som en gave fra mig. Jeg havde længe overvejet margueritsmykker, for jeg synes de er rigtig flotte, men jeg tænkte, at min datter nok ville synes de var for gammeldags, og så ville hun ikke bruge dem eller blive glade for dem.

De er kommet i nye, flotte fortolkninger

Men heldigvis for mig, så er der andre, der har tænkt det samme og derfor besluttet sig til at give margueritterne nyt liv i form af nye og spændende designs. Jeg vidste det ikke, før jeg var på udkig på nettet efter noget andet, der så kunne være den perfekte gave til studenterfesten. Men jeg kom ind på hjemmesiden https://www.fangels.dk/smykker/armband/marguerit.html, og her var der lige det, hun skulle have.

Det er et armbånd i sort læder, hvor pynten består af tre små og sølvfarvede margueritter sat sammen. Det har det klassiske og det moderne på samme tid, og jeg ved, det lige vil være hende. Jeg kan også selv godt lide det, og jeg synes det ikoniske smykke gøres ære med den nye indpakning.

Så mangler kun sommeren

Jeg kan godt lide at være i god tid, så derfor bestilte jeg med det samme. Jeg kunne godt have ventet, for der var lynhurtig levering. Heldigvis fylder et armbånd ikke meget, og det spiser ikke brød,så det ligger trygt hos mig og venter på den store dag.

Nu hvor gaven er i hus så nemt og hurtigt, så kan jeg koncentrere mig om at ønske på godt sommervejr og sammen med alle andre se frem til at alle de nybagte studenter springer ud og kører rundt i vognene i gaderne til en stor fest.