Derfor er en frokostbuffet en rigtig god idé

Arbejder du i en virksomhed, hvor I nyder frokostpausen sammen? Så er der mange muligheder for at gøre pausen endnu mere hyggelig. Jeg valgte her den anden dag at foreslå mit arbejde at bestille en frokostbuffet, og det ville de gerne være med til. Det var en rigtig god oplevelse, og noget, som jeg varmt kan anbefale alle. Jeg vil præsentere tre punkter, der beskriver, hvorfor det er en god idé at bestille frokostbuffet. 

Samler arbejdspladsen

Da vi fik maden leveret, var den klar til at blive spist. Den var tilberedt rigtig dejligt og stadig varm. Det var en dejlig oplevelse, da maden blev leveret til tiden. Det var derudover også en rigtig god måde at samle hele arbejdspladsen omkring spisebordene. Der er flere fra mit arbejde, der ofte ender med at tage ud at spise i deres frokostpause, og det er rigtig ærgerligt, synes jeg. Med denne frokostbuffet var der ingen, der skulle ud at lede efter mad, og vi kunne alle sammen gå til pause sammen. 

Sammensæt menuen 

Jeg valgte at tage idéen op til et personalemøde, hvor alle var kunne være med til at sammensætte menuen for vores frokostbuffet. Det var rigtig smart, da alle kunne vælge noget, som de kunne lide. Det viste sig derfor at være en rigtig god idé for os at bestille mad ud af huset

God kvalitet

Der er flere fordomme angående buffet, og det er blandt andet, at det ikke er god kvalitet. Det kan jeg dog hurtigt afvise. Der findes selvfølgelig flere steder, hvor maden formentligt ikke er så god, men jeg er sikker på, at hvis du bruger tid på at finde de gode cateringvirksomheder, så er maden også i glimrende kvalitet. Priserne er derudover også ganske fornuftige, i forhold til selv skulle stå for sin egen mad.