Den sorte te

Måden den er tørret på giver den smukke farve og duft, og det er bare lige mig. Jeg har altid foretrukket sort te, og jeg bliver altid glad, når jeg kan vælge te frem for kaffe, når jeg er ude. Den er så tilpas klassisk, at den er til at få de fleste steder, og mange har også noget sort te i skabet, som de kan servere for deres gæster, men det er bedre, når det er en te i en god kvalitet. Der er virkelig forskel på smagen, og et rigtigt tehus kan levere den slags, uden det koster for meget.

Jeg er til rigtig god te

Vinelskere foretrækker de bedste druer, whiskyelskere de bedste dråber, og det samme gælder for os, der er til te. Der er nemlig forskel på den slags. En vinelsker vrænger på næsen af billig papvin, en whiskyelsker af noget blended sprøjt, og jeg vrænge på næsen af kedelige tebreve fra supermarkedet. Min egen te køber jeg fra en tehandel, for der får jeg kvalitet og luksus til min hverdag, noget der rigtig smager og er lækkert.

Mange varianter

Te er nemlig ikke bare te. Der er både selve planten, men også den måde, teen behandles på. Nå det kommer til sort te, så er der ingen undtagelser her. Der er forskellige sorter, der også er dyrket mange forskellige steder i verden, og der er masser af varianter med citrus, frugt og blomster, der giver nye og spænende nuancer til smagen og duften.

Det eneste, der er tilbage, det er at læne sig tilbage og nyde en god kop te. Det kan være til morgenmaden, men også om eftermiddagen eller i weekenderne, hvor jeg har god tid til at nyde den til fulde, som jeg mener kvalitet som den fortjener. En god kop te gør hele forskellen.