Dæmp lyden med smukke billeder i store rum

Store rum har en tendens til at runge, og det kan gøre det ubehageligt for alle, der opholder sig der. Bare lyden af skridt, når man bevæger sig rundt, kan være ubehagelig, og det bliver værre, når der er snak rundt omkring. Hos os er tæpper på gulvet ikke en mulighed, for det er svært at holde rent, og det giver bestemt ikke et godt indtryk for dem, der kommer.

Der skulle findes en bedre løsning, som samtidig var værd at se på

Da tæpperne var sorteret fra for længst, faldt valget på akustik-billeder i stedet. Deres fordel er, at de umiddelbart bare ligner alle andre billeder. Der er ingen, der vil tro, at de hænger på væggene for at dæmpe lyden og gøre et lokale mere behageligt for alle, om der er mange eller få til stede.

Samtidig kan billeder på væggen gøre en stor forskel. Det ved de fleste fra deres eget hjem, men i en virksomhed med både kunder og ansatte har det også bare en helt fantastisk effekt. At et billede samtidig ikke skal vedligeholdes, så bliver det til en rigtig god investering. Der var ingen tvivl om, at det ville være den eneste løsning for os.

En flot og professionel løsning

Lyddæmpning har den fordel, at det er muligt at få billeder i en størrelse, der både passer til lokalet, og som samtidig har den effekt, der er brug for. Det kommer til at se helt bevidst ud, at der er billeder mange steder, og så snart de er kommet op, så kan du ikke længere høre hele den samtale, der bliver ført i den anden ende af lokalet.

Det er ret imponerende, at billeder kan have den effekt alene på grund af det materiale, de er fremstillet af. Men det virker og er pænt samtidig, så jeg er ovenud lykkelig for resultatet.