Bliv kompenseret, når flyet ikke letter til tiden

Lufthavne summer altid af liv. Døgnet rundt er forventningsfulde mennesker på vej på ferie eller på vej til familie i andre dele af verden. Forretningsfolk gør sig klar til møder og messer, og et virvar af sprog blander sig med hinanden. Der er altid noget at opleve, men selv den slags bliver for meget, hvis dit fly er forsinket, og du derfor er tvunget til et længere ophold i lufthavnen.

Brug ventetiden til at søge om en kompensation

Heldigvis er der regler på dette område, der sikrer, at du kan få en kompensation, hvis det nu er sådan, at dit fly ikke kommer på vingerne til tiden. Om du er på vej på ferie eller til et vigtigt møde er underordnet her, for en kompensation er for alle, der ikke kommer af sted til tiden. Det gælder også, hvis dit fly er overbooket, eller hvis dit fly bliver helt aflyst.

Du kan søge om det selv, eller du kan få et firma til at klare hele arbejdet for dig. Jeg valgte selv det sidste, for det virkede både lettere og mere sikkert. Firmaerne kender området og kan dermed sikre, at du får den kompensation, du er berettiget til.

Jeg valgte et firma med et godt ry

Jeg valgte at bruge skyhelp, fordi der her er tale om et firma, der har lavere gebyrer end de andre. Allerede der er det mere attraktivt for mig, da jeg får flere penge i den sidste ende. De havde også fået gode anmeldelser fra de kunder, der havde brugt dem til formålet, og det er endnu et godt tegn på, at der er tale om professionelle, der vil arbejde hårdt for dig.

Desuden skal du ikke betale for deres service. Det koster dig først et mindre gebyr på det tidspunkt, hvor du får en kompensation.