3 ting der er gode at have med på badeferien

Er der noget, som danskerne elsker, er det at tage på badeferie. Der er utrolig mange familier, der hvert år drager sydpå for at nyde det varme vejr og solens stråler. Grunden til dette er, at det danske sommervejr ofte er utilregneligt, og ofte regner det en del, samt temperaturerne ligger forholdsvist lavt. Men hvad skal man pakke, når man tager afsted sydpå for at finde det sommervejr, som man ofte går glip af her i Danmark? Det giver vi dig svaret på i denne artikel. Her finder du nemlig tre ting, som er gode at have med på badeferien.

Beskyttelse mod solen

Solen er ofte noget skarpere i de sydlige lande, end den er her i Danmark. Derfor er det utroligt vigtigt, at du sørger for at have rigeligt med ting med, der kan beskytte dig mod solen. Sørg først og fremmest for at have solcreme med – og gerne af en høj faktor – som er vandfast. Så holder den nemlig bedre. For det andet er det en god idé at have sådan noget som en solhat og parasol med. Disse sørger nemlig for, at du ikke er udsat for direkte sol hele tiden. Det kan også være en god idé med en let trøje eller lignende, som kan beskytte din krop.

Skulle uheldet være ud, og du ender med at blive forbrændt, er det en god idé at have en aftersun eller lignende med. Et af det bedste midler mod en forbrændt hud er aloe vera.

En varm trøje

Det kan lyde underligt, men det er en god idé at pakke en trøje, der er lidt varmere end det sædvanlige ferietøj. Grunden til dette er, at aften- og nattetemperaturer i mange varme lande kan være rimelig lave i forhold til de temperaturer, der er tilfældet om dagen.

Gode sko

Sidst, men ikke mindst er det en god idé at tage et par gode sko med. Selvom det måske ikke er meget, du kommer til at vandre rundt, vil det være træls ikke at have et par gode sko den dag, hvor du skal på byvandring. Sørg derfor for at pakke løbeskoene eller lignende til den dag.