3 klassiske motiver til stuen

Fra tid til anden kræver indretningen i hjemmet, at der kommer lidt nyt liv indenfor. Ikke fordi de gamle ting bliver grimme eller slidte – men nærmere fordi, nyt liv er essentielt for, at stuen, soveværelset eller kontoret er optimalt at opholde sig i. For selvom man måske har en tilknytning til de motiver, som hænger rundt omkring på væggene, så er nyt liv alligevel vel mødt. Men har du ikke noget oplagt at hænge op – og er det trods alt ved at være på tide med noget nyt? Hvad gør du så? Det kommer vi her med tre bud på, ligesom at du bliver opfordret til at besøge denne blog om SUMOpix og deres produkter, som blandt andet fortæller om fordelene ved forskellige former for trykte billeder på væggene i dit hjem.

 

Det grafiske motiv, som passer ind

Grafiske motiver, ligesom det på billedet, er måske ikke så ofte noget, som man har et personligt forhold til. For selvom de kommer i mange forskellige farver, udgaver og med forskellige indtryk, så er det noget, der er lavet på computeren eller i et fotostudie. Det betyder, at det skal være motivet samt farveskemaet, som skal være spændende og udfordrende at se på, ligesom at det også er vigtigt, at det hele passer ind i din nuværende indretning. Hvis ikke billedet passer ind, så bliver det hurtigt aparte og en smule overdrevet. Passer både farve, størrelse og motivets egenskaber ind i din nuværende indretning, jamen så kan det være prikken over i’et i en moderne fornemmelse, som du måske er ved at opbygge.

 

Det personlige motiv; børn, rejseminder og lignende

En andet oplagt valg af motiv er det personlige motiv. Uanset om det er et billede, du selv har taget, eller om det er et professionelt motiv, så er dette den bedste løsning til at forevige noget særligt fra dit liv. Både ferieminder og professionelle fotografier tager sig godt ud på mange måder, men hvilken der passer bedst ind i dit hjem kommer an på din nuværende indretning. Igen er det farver og motiv, som afgør placering og ramme. Dog kan du slippe for at skulle vælge ramme, hvis du eksempelvis får trykt billedet på et lærred, som i øvrigt virkelig fremhæver billedet.

 

Maleriet med personlig tilknytning

En sidste løsning er at finde sig et maleri. Dette er dog nemmere sagt end gjort, især fordi disse ofte er dyre, hvis de er lavet af en ægte kunstner. Det betyder, at der ikke er mange af dem, og at det kan tage lang tid og mange overvejelser at finde sig det helt rette, som både passer ind i dit liv og ind i dit hjem.